Bilhandlares egen webbsida och webbhotell

Vårt mål är att tillgängliggöra möjligheten att ha en egen webbsida. Egen webbsida bidrar till att öka bilförsäljningen och signalerar till kunden att bilhandlaren är seriös. Bilhandlare kan publicera information om försäkringar, billån osv.

Vi erbjuder en väldigt snabb och smidig tjänst för att skapa din egen webbsida. Våra specialister tar fram flera designförslag och implementerar därefter designen så den passar till just ditt behov. De hjälper även till med bilder och copy. Sist men inte minst så hjälper vi dig att köpa domännamn (om det inte finns sedan tidigare) samt publicera siten på vårt webbhotell.

Marknadsansvarig:

sales@Bilandia.se

Webbdesign

Vi gör flera designförslag och implementerar därefter designen så som den passar bäst för ditt företags behov.

Anpassning till flera mobila enheter

Din webbsida är anpassad till flera olika mobila enheter (responsiv) och ser bra ut i olika skärmupplösningar (Desktop, surfplattor och telefoner både med iOS och Android)

Webbhotell och domännamn

I ditt webbutrymme hos Bilandia.se ingår din egen domän, webbsidans utrymme och obegränsad trafik.

  I dagens moderna samhälle anvädner mer än 70% av internetanvändarna mobiltelefoner och surfplattor för att surfa på nätet. Därför är alla våra mallar är mobilanpassade (responsiva) och ser bra ut i de flesta mobila enheter.

  Alla dina bilar från Bilandia kommer att automatiskt publiceras även på din egen webbsida.

  Abonnemanget Professionell effektiviserar ditt arbete, du kan fokusera på andra viktiga delar av din verksamhet och låta oss hjälpa dig med bilannonsering.