Regnummer:
Reg datum:
Mil:
Fordonstyp:
Drivmedel:
Växellåda:
Dörrar:
Pris:
24 000  kr


 Luftkonditionering (Manuell)
 Farthållare / Fartbegränsare
 Elstolar med minne

 Komplett ifylld servicebok
 Airbags (Frontairbag)

 Dragkrok

Annonsören

BoBo

Göteborg , 416 54

Kontakta BoBo

Din e-post har skickats!


SAAB 9-5 , år 2006 som verkligen har ALLT. Lilla motorn på 150 hk som är driftsnål och fungerar mycket bra. den har 32000 mil på mätaren men fungerar klockrent, drar ej olja..turbon är varvvilliig och fungerar mycket bra. har gjort oljebyten runt var 900 mil med helsyntetolja i flera år. få ägare totalt sett.
utrustningslistan blir lång
sedvanlig ECC som fungerar oklanderligt= svinkall-dubbla variabla inställningar fram
bildator med information
farthållare
växellåda med papplar på ratten-kan även växla manuellt med växelspak
elstolar med minne på förarplats...fungerar i alla lägen
svart skinn på alla säten --inte ett hål eller reva på dem
sollucka som kan ställas bakåt eller tippas snett
dragkrok som fungerar mycket bra
bra däck runtom 16 tums fälgar utan stora skrap

bilen ger ett stabilt och gediget intryck-säker och trygg väghållning-bytt några bussningar fram och helt nya bromsskivor runtom i dagarna med belägg förstås.
Besiktning i maj utan anteckningar--bilskatten till juni nästa år 2018 är betald....låg skatt miljöbil ... då den kan köras på E85 om ni så vill.
bilen kommer att hålla länge till då den har skötts noggrant...en biltekniker ägde den i många år före mig. bra servicebok.
utrustad med naviskärm...navin fungerar inte beroende på att dvdläsaren inte fångar upp signalen...däremot fungerar touchskärmen utmärkt med en mycket kvalifiicerad radio-del....finns även CD-box baktill som laddas med 6 cd-skivor-fungerar utmärkt även den. Insynskydd till bagageutrymmet som är mycket fräschst det också. Säljer den för ett fast pris som är rimligt här i relation till utrustning och ett bra helhetsskick. textilmattor och gummimattor på golv. Bilen finns i Göteborg med 2 nycklar...en ren och hel bil som är komforttabel.