Regnummer:
Reg datum:
Mil:
Fordonstyp:
Drivmedel:
Växellåda:
Dörrar:
Pris:
38 900  kr


 Luftkonditionering (Manuell)
 Yttertemperaturmätare
 Stolsvärme
 Servostyrning
 Airbags (Front och sidoairbag)
 ABS bromsar
 Immobilizer
 Antispinn/Antisladdsystem

Annonsören

Danny

Mölndal , 431 38

Kontakta Danny

Din e-post har skickats!


Jag säljer min Opel Corsa då jag ska återuppta mina läkarstudier i höst och inte längre har behov av någon bil. Bilen har varit i min ägo sedan maj 2017 och jag har huvudsakligen använt den för pendling mellan Göteborg-Borås-Linköping (ca 1.000 mil). Bilen, som är rök- och djurfri, fungerar utmärkt. Såväl interiör som exteriör är i jättefint skick med undantag för ett par småsaker; reglaget till en ventilationsöppning är skadat, en torrspricka finns på ratten, två mindre slagmärken finns på vänster bakskärm.

Opel Corsa är en liten, smidig pendlarbil med hög säkerhetsnivå (5 stjärnor i EuroNcap) och låga driftskostnader. Den har kamkedja och långa serviceintervaller (3000 mil), vilket ger en hög driftsäkerhet jämte ett tryggt och enkelt bilägande.
http://beg.vibilagare.se/test/opel/corsa/725
http://www.expressen.se/motor/opel-corsa-tdi/

Utrustning
ABS bromsar, Luftkonditionering (A/C), Airbag förare & passagerare(avstängningsbar), Antisladdsystem (ESP), Antispinn, CD-radioanläggning m. AUX funktion, Elektriska fönsterhissar fram, Elektriska ytterbackspeglar, Fjärrstyrt centrallås, Uppvärmd multifunktionsratt, Servostyrning, Sidoairbag, Stolsvärme fram, Sommar- och Vinterhjul (dubbfria på 15" LM-fälg) , Yttertemperaturmätare.

Ekonomi
Förbrukning: Blandad körning 0.45 l/mil
Fordonskatt: 1520 kr/år - Betald till januari 2018
Besiktning: Godkänd till december 2018
Nästa service: 15.000 mil
Försäkring: Opel Helförsäkring Stor Bilextra 376 kr/mån.

Välkomna att provköra !